ថាច់ ណា តះកួធុង

ពីវិគីភីឌា
Jump to navigation Jump to search

ថាច់ ណា តះកួធុង (សៀមทัช ณ ตะกั่วทุ่ง ១៧ កុម្ភះ ១៩៦៩ - ) ឈ្មោះ​កំណើត ខ្វាន់ទស្សន៍ ណា តះកួធុង (សៀមขวัญทัศน์ ณ ตะกั่วทุ่ง) គឺជាអ្នកចម្រៀងនិងតារាសម្តែងថៃ

Discography[កែប្រែ]

  • 1990 : Sampas Touch (''สัมผัสทัช''; "Touch")
  • 1991 : Touch Thunder (ចេញផ្សាយ; June)
  • 1993 : Mahassachan (''มหัศจรรย์''; "Miracle"; ចេញផ្សាយ: មេសា 16)
  • 1995 : Touch V-4 (released: April 1)
  • 1998 : Touch Cyclone''
  • 1999 : Touch Happiness (''บันเทิงเริงใจ''; ចេញផ្សាយ: វិច្ឆិកា)
  • 2001 : Sparking Touch
  • 2014 : Touch Screen

ភាពយន្ត[កែប្រែ]

  • 1992 : The Magic Shoes (รองต๊ะแล่บแปล๊บ; ដឹកនាំ​ដោយ ប្រជ្ជញា បិនកែវ)
  • 1995 : Dark Side Romance (เกิดอีกทีต้องมีเธอ)
  • 2001 : Where Is Tong (๙ พระคุ้มครอง; guest appearance)
  • 2003 : One Minute To Love (คลื่นฝัน ควันรัก)
  • 2004 : Beautiful Wonderful Perfect (เอ๋อเหรอ)
  • 2005 : Dek-Dane (เด็กเดน)
  • 2005 : Headless Ghost (ศพไร้เงา; direct-to-video)

ស៊េរីល្ខោន[កែប្រែ]

  • 1993 : Dok Kratin Rim Rua
  • 1993–94 : Kert Tae Tom (ជាមួយ សុវន័ន្ទ គងយិង)
  • 1995 : Poot Pissawas
  • 1996 : Pakarang See Dum
  • 1997 : Rak Rai Andap
  • 2000 : Prik Gub Klur
  • 2002 : Saeng Dao Fang Talay
  • 2005 : Thep-ti-da Rong ngarn
  • 2012 : Moo Dang
  • 2012 : Rachinee Look Tung
  • 2016 : My Bromance: The Series

កម្មវិធីទូរទស្សន៍[កែប្រែ]

2017 : The Mask Singer Season 2–Nakak Ngorpa ("Sakai Mask")