ម៉ៃគ៍ ភីរ៉ុមផន

ពីវិគីភីឌា
Jump to navigation Jump to search
ម៉ៃគ៍ ភីរ៉ុមផន
(សៀមไมค์ ภิรมย์พร)
Mike Phiromphon protrait.jpg
ពត៌មានសំខាន់ៗ
ថ្ងៃខែឆ្នាំកំនើត (1966-07-08) កក្កដា 8, 1966 (អាយុ 54)
ទីកន្លែងកំនើតFlag of Thailand.svg ថៃ
ប្រភេទតន្ត្រីលូកធុង់
វិជ្ជាជីវៈអ្នកចំរៀង
LabelGMM Grammy

ម៉ៃគ៍ ភីរ៉ុមផន (សៀមไมค์ ภิรมย์พร) ជាតារាចម្រៀងលូកធុង់ប្រុសថៃ[១][២][៣][៤]

Discography[កែប្រែ]

  • 1995 - "Kan Lang Kor Lao" (คันหลังก็ลาว)
  • 1996 - "Nam Ta Lon Bon Toe Jeen" (น้ำตาหล่นบนโต๊ะจีน)
  • 1998 - "Ya Jai Khon Jon" (ยาใจคนจน)
  • 2000 - "Nuei Mai Khon Dee" (เหนื่อยไหมคนดี)
  • 2007 - "Yang Rak Kan Yoo Rue Plao" (ยังรักกันอยู่หรือเปล่า)
  • 2018 - "Bon Thanon Sai Khon Dee" (บนถนนสายคนดี)
  • 2019 - "Status Bor Koei Pliean" (สเตเตัสบ่เคยเปลี่ยน)

ឯកសារយោង[កែប្រែ]

  1. "ไมค์ ภิรมย์พร" ลุยงานต่อเนื่อง! เปิดตัวเพลงใหม่ "คำเว้าสู่ขวัญ"
  2. ‘ไมค์ ภิรมย์พร’ อยากวางไมค์ ลุยเกษตรอินทรีย์เต็มตัว
  3. “ไมค์ ภิรมย์พร”ส่งเพลง“สร้าง”ยกเป็นเพลงจีบสาวของคนใช้แรงงาน
  4. 'ไมค์ ภิรมย์พร'ร้องเพลงซึ้งสุดฮิต'กลับคำสาหล่า'ยอดใกล้ร้อยล้านวิว