ម៉ុន្តខែន កែនឃូន

ពីវិគីភីឌា
Jump to navigation Jump to search
ម៉ុន្តខែន កែនឃូន
มนต์แคน แก่นคูน
ឈ្មោះកំណើតគិទ្ទិឃុន ប៊ុញ់ខាំជុន
(ថៃ: กิตติคุณ บุญค้ำจุน)
ប្រភេទហ្មឡាំ, លូកធុង់
អាជីពអ្នកចំរៀង។
ឧបករណ៍ភ្លេងយំ។
ឆ្នាំសកម្ម១៩៩១- បច្ចុប្បន្ន។
ស្លាកតន្ត្រីGMM Grammy (Grammy gold)

ម៉ុន្តខែន កែនឃូន (ថៃ: มนต์แคน แก่นคูน) គឺជាអ្នកចំរៀងលូកធុង់ហ្ម៉ឡាំជនជាតិថៃ

Discography[កែប្រែ]

  • 2005 - ยังคอยที่ซอยเดิม (Yang Koay Thee Soai Derm)
  • 2006 - ยามท้อขอโทรหา (Yam Tor Khor Toe Haa)
  • 2008 - สร้างฝันด้วยกันบ่ (Sang Fan Duai Kan Bor)
  • 2009 - โรงงานปิดคิดฮอดน้อง (Roang Bgan Pit Kid Hot Nong)
  • 2010 - ฝันอีกครึ่งต้องพึ่งเธอ (Fan Eek Krang Tong Pueng Ther)
  • 2012 - ตรงนั้นคือหน้าที่ ตรงนี้คือหัวใจ (Trong Nan Kue Na Thee Trong Nee Kue Hua Jai)
  • 2016 - ให้เขารักเธอ เหมือนเธอรักเขา (Hai Khao Rak Ther Muean Ther Rak Khaw)
  • 2018 - อ้ายฮักเขา ตอนเจ้าบ่ฮัก (Ai Hak Khaw Toan Jao Bor Hak)
  • 2019 - สัญญาน้ำตาแม่ (San Ya Man Ta Mae)

តំណ​ភ្ជាប់​ខាងក្រៅ[កែប្រែ]